Wegens vakantie periode van 05-10-2021 tot 23-10-2021 mogelijk langere reactie tijd!

Webmedia - Nijmegen

Wij zijn Webmedia - Nijmegen

Bij Webmedia - Nijmegen denken we graag mee aan de beste oplossing voor jouw online bedrijf! Vraag vrijblijvend jouw offerte aan of neem contact op.

WIE ZIJN JULLIE?

Waarom Webmedia-Nijmegen?

Webmedia - Nijmegen helpt het MKB, freelancers en ondernemers die veilig, goedkoop en snel online willen gaan. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij websites designen die op elk platform optimaal functioneren. Het hebben van een goede website zorgt voor herkenning bij uw doelgroep en het genereren van nieuwe leads!

Ook voor uw hosting zit u bij Webmedia - Nijmegen goed! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan webhosting zoals shared hosting, VPS dedicated en colocatie. Daarnaast heeft onze webhosting vele voordelen waaronder automatische backups, verschillende PHP versies en nog veel meer.

Webmedia - Nijmegen is actief in de hostingbranche en voorziet inmiddels hosting voor meer dan 300 websites en bedrijven. Door onze jaren aan ervaring zijn onze hostingpakketten en support zo afgestemd dat we voor elk bedrijf hosting op maat kunnen bieden. Profiteer dus mee van onze deskundigheid en ervaring en vraag vrijblijvend jouw offerte aan!

Honderden bedrijven maken gebruik van onze hosting. Wij vinden het daarom belangrijk dat je inzicht hebt over hoe onze klanten over ons denken en hoe onze oplossingen bijdragen aan hun online succes.

Team
Ervaringen

Deze klanten waren je voor!

Omdat mijj huidige webbeheer helaas niet verder kon gaan met zijn werkzaamheden heeft WEBMEDIA dit overgenomen. Tot nu toe ben ik heel erg vriendelijk geholpen en word er goed advies gegeven! Erg tevreden dus!

Laura

Deze onderneming regelt al jaren de hosting & ict voor mijn onderneming genaamd ‘t Buitenhuys. Wij geven dit bedrijf meer als 5 sterren, om een voorbeeld te noemen; op zondag tijdens koopzondag in de winkel ict problemen, 1 telefoontje en het word meteen geregeld en dat op zondag. Hier kun je als ondernemer op bouwen.

Michael & laura Sterk-Hendriks

We hebben een fijne collegiale samenwerking met Webmedia Nijmegen. Met Kenneth is het prettig samenwerken. Hij reageert altijd snel, werk nauwkeurig en nauwgezet en zorgt voor een perfecte aflevering van de opdracht. Op Kenneth en zijn team kunnen we altijd bouwen!

Hans

Het is een bedrijf waar je op vertrouwen kunt. vakwerk netjes en mooi op tijd zoals afgesproken. Levert een perfecte service. Een bedrijf waar ik vaker naar toe ga

Heer Weeren

Ik heb Webmedia - Nijmegen gebeld na aanleiding van een flyer in de brievenbus, om de netwerk instellingen goed te zetten en om onze laptop op te schonen. Hij kwam netjes op tijd en was zeer vriendelijk.

Jose Weeren
CONTACT OPNEMEN

Interesse in een van onze diensten?

Contact opnemen